Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Termékek Menü

7 DOLOG, AMIT SEMMIKÉPP NE TEGYEN AZ ESKÜVŐJE ELŐTT

7 DOLOG, AMIT SEMMIKÉPP NE TEGYEN AZ ESKÜVŐJE ELŐTT

Közeledik élete legnagyobb napja, hamarosan a házasság kötelékébe lép, de mégis valami beárnyékolja a nagy napot. Mégpedig az előkészületek miatti aggódás. Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen ez a különleges nap, no és persze ne a negatív, hanem a pozitív élményektől hemzsegjen, ahhoz mindenképpen oda kell figyelni pár dologra a menyasszonyi ruha és esküvői cipő beszerzése mellett.

Régen a felsorolást az esküvő előtti összebújás mellőzésével kezdték, de ma már ez, lássuk be, annyira nem életszerű.

LÁSSUK, MI AZ A 7 DOLOG, AMIT SEMMIKÉPP NE TEGYEN AZ ESKÜVŐT MEGELŐZŐNAPOKBAN!

1. Az első és legfontosabb dolog, hogy ne idegeskedjen. Természetesen nem könnyű ebben a felfokozott hangulatban higgadtnak maradni, de mégis meg kell próbálni. Gondoljon bele, kinek tesz jót azzal, ha az esküvőn egy idegroncs menyasszony jelenik meg? Sem ön, sem a párja, sem a násznép nem fogja a hosszú ideje szervezett ceremóniát élvezni, ha látják önön, hogy az idegei cafatokra vannak cincálva. Terelje el a figyelmét, relaxáljon.

2. Ha nagy baráti körrel rendelkezik, akkor biztosan megszervezi valaki a lánybúcsút. Ez mindenkiszámára mókás, örömteli esemény, hiszen lányságától búcsúzik el. Ha jót akar magának és a násznépnek, akkor nem az esküvő előtti napra teszik ezt a bulit, ugyanis nincs lehangolóbb látvány, mint egy kialvatlan násznép, akiken még egy jó sminkes sem tud segíteni.

3. A gyönyörű esküvői ruhák mellé megfelelő esküvői cipő is dukál. Külön menyasszonyi cipő és a menyecskeruhához külön menyecske cipő. Sikerült a leggyönyörűbb, legcsinosabb cipellőket kiválasztani. Jó, ha tudja, hogy semmiképpen nem szabad a vásárlás után gyorsan elpakolni és csak az esküvő napján elővenni az esküvői cipőket. Mindenképpen vegye fel többször, járassa be. Ne az esküvőt árnyékolják be az új cipő okozta vízhólyagok.

4. Semmiképpen ne kerüljön olyan helyzetbe, ami károsítja az egészségét. Mindig öltözzön az időjárásnak megfelelően. Hiszen egy kiadós nátha nagyon meg tudja keseríteni nemcsak a menyasszony, hanem az esküvői sminkes dolgát is.

5. Ne változtasson az utolsó pillanatban! Próbáljon meg az eltervezett dolgokhoz ragaszkodni. Ha az utolsó pillanatban változtatnak dolgokon, akkor elég nagy a kockázata, hogy rosszul fog elsülni a dolog. Nem az esküvő előtt van a nagy változtatások ideje.

6. Ne az esküvőre válasszon új fodrászt, kozmetikust, manikűröst! A régi jól bevált szakemberek már ismerik önt és az elvárásait. Kellő időben közösen meg tudják tervezni a nagy eseményre a külcsínt. Lehet, hogy az újonnan választottnak jó a híre, de amíg nem próbálta ki, nem lehet biztos benne száz százalékosan. A szépészet olyan, mint egy jó esküvői cipő, be kell járatni, hogy ne törje fel a lábát a menyasszonytánc közben.

7. Az esküvő előtti napokban ne egyen nehéz ételeket, és lehetőleg ne próbáljon ki új éttermet. Mert egy kiadós gyomorrontás, vagy a nehéz étel okozta puffadás alaposan betudja árnyékolni élete legszebb napját.

Amennyiben mindegyiktanácsot megfogadja, akkor a nagy napon a csodaszép menyasszonyi cipőjében a párja oldalán, borús gondolatok nélkül teheti meg az első közös lépéseket az új életük felé.