Menyasszonyi cipők

 • esküvői cipő

  Esküvői cipő

  A Rose Scent márkájú női esküvői cipők Franciaországból érkeztek. Legújabb trendet követve megtalálhatók platformos cipők és nyitott ékszerköves szandálok. Rendkívül kényelmes, fehér és ivory színű szaténselyem anyagból készülnek, strasszkő és gyöngyök díszítik.

  Ár: 19.990 Ft – 29.990 Ft.

  Esküvői cipő - kapcsolat

 • esküvői cipő

  TAMARIS cipőink a megbízható minőséget, trendi stílust képviselik. Üzletünkben olyan modelleket kínálunk, amely nem csak az esküvő egy napjára ajánlott, hanem a többszöri, jól kihasználható cipők közé tartozik. Bőrből készülnek, kényelmes, komfortos, világszínvonalú cipők.
  Ár: 14.990 Ft. - 24.990 Ft. 

 • esküvői cipő

  Saját márkájú a legújabb terndi cipők. Puha nappabőrből és szaténanyagból készülnek. Talprésze légpárnával ellátott, így egész napra kellemes viselt. Ezeket a cipőket esüvő után is lehet viselni. 
  Ár: 9.990 - 24.990 Ft.

 • esküvői cipő

  WESTERLEIGH kollekció valamennyi modelljét letisztult és elegáns formavilág, kiváló minőségű anyagok felhasználása valamint gondos precíz kézi munka jellemzi. Minőségi fehér szaténból készített, esetenként kristályokkal, strasszokkal, gyöngyökkel, csipkével díszített esküvői cipők a leggyönyörűbb menyasszonyi ruhák méltó kiegészítői.Platformtalp és a puha zselés talpbetét felhasználásával kényelmes viseletet biztosit a menyasszonyoknak legszebb napjukra.
  Ár: 9.990 - 27.990 Ft.

 • esküvői cipő

  Az ARTURO VICCI menyasszonyi cipő kollekció kitűnő kiegészítője az esküvői ruháknak. A nagy napon minden olyan tökéletes lehet, amilyennek megálmodtad. Az álomból valóság lesz és ehhez kényelmes, Arturo Vicci cipőt ajánlunk. Kézzel készített, fehér, ivory, beige színű bőrből és szaténselyem textilanyagból készült.
  Sarokmagasságuk: 2-9 cm-ig terjednek. Díszítése visszafogott, így az esküvő eltelte után, hétköznapra is jól kihasználhatóak.

  Áraink: 9.990 Ft. – 19.990 Ft.

 • esküvői cipő

  GRAF márkájú menyasszonyi cipőket kényelem és a klasszikus formavilág jellemzi. Gondos, precíz kézi munkával, kiváló minőségű szaténanyagból és nappabőrből készülnek. Díszítésük visszafogott, sarokmagasságuk: 3-8 cm közötti. A cipő kialakítása rendkívül komfortos, így egész napra kényelmes viseletet biztosit.
  A menyasszonyi cipő színei: fehér, gyöngyház, ivory, beige.

  Ár: 9.990 Ft. – 19.990 Ft.

 • esküvői cipő

  MENBUR márkájú esküvői és alkalmi cipőket Spanyolországból importáljuk. Penélope Cruz spanyol származású színésznő Hollywoodban reklámozza a világhírű Menbur márkájú cipőket. Üzletünkben megtalálható fehér, ivory és piros színben a kézzel készített strasszokkal, gyöngyökkel, hímzésekkel díszített exkluzív mennyasszonyi és alkalmi cipők.

  Ár: 9.990 Ft. – 19.990Ft.